Aktuellt
Om företaget
Dansundervisning
Kurser
Schema
Personal
Tävlingsdans
ZUMBA
Dansshow
Dansläger
Workshops
Länkar
Kontakt

Zumbasuccé !!!

KOMMENTARER:

- Zumba är ett okonstlat sätt att röra sig utefter härlig medryckande musik och efter sin egen förmåga. ALLA borde pröva Zumba för att få fart på sina glädjehormoner. Våga vara lite osvensk någon timme i veckan detta är verkligen superkul/Lena

- Zumba är en motionsform där all kan delta. Stämningen på kvällens pass var något utöver det vanliga! Det är roligt att prova på något nytt. Jag kommer definitivt att fortsätta Zumba för Sofia/Lisa

- Jättekul! Rytmerna och rörelserna gör att man tar i lite extra samtidigt som man har kul. Jag tror inte det var någon som lämnade passet idag utan att vara svettig och i sämre sinnesstämning än innan/Christina

- Jag har provat andra träningsformer, men första gången jag provade på Zumba så blev kär. Upplägget passar mig jättebra och det är lagom hårt och man gör så mycket man själv orkar. Jag kommer definitivt att träna Zumba i både Säffle och Åmål/Christina-
Tänk er att över 120 personer samlas i en lokal och att alla dessa människor i varierande ålder, killar och tjejer börjar röra sig i takt med latinamerikansk musik. Alla dansar med ett leende i ansiktet och fötterna gör små salsastag.

Det är lätt att tro att det är ett party där DJ har latinamerikanskt på skivtallriken men så är det inte. Det är ett träningspass Zumba med Sofia W, i spegelhallen på Tegnér. Sofia har ett prova på pass i den nya träningsformen Zumba, och hallen är sprängfylld av höftrullande människor.

Alla har väl nån gång stått på dansgolvet och rört sig i takt med musik en sen Lördagkväll och blivit varm i kläderna. Nu behöver man inte vänta till helgen längre utan man kan gå på ett träningspass och få en riktig lyckokick. Jag vet inte om det är musiken eller själva dansandet som gör att man blir glad inifrån och ut, förmodligen är det en kombination av båda delarna och på köpet får man bättre kondition och koordination. Roligare träningsform får man leta efter!

Sofia Westlund har stor erfarenhet inom i stort sett alla dansformer så hennes pass är enkelt upplagda så att alla kan hänga med och dessutom blir det väldigt varierande. Allt är uppbyggt på Följa John: kolla instruktören och härma efter bästa förmåga, det kan inte misslyckas. Inga förkunskaper behövs, ett glatt humör och en vattenflaska räcker.

Det är egentligen inte förrän efter 60min som man förstår att man dansat en del salsasteg och till och med rört på höfterna, och kommer man ihåg rörelserna kan man ju alltid glänsa lite extra när man är på party nästa gång.
Jag som aldrig har testat vare sig aerobic eller någon slags dans på grund av min bristande känsla för koordination är helt fast så har du möjlighet att prova så gör det. Jag tror ingen kommer ångra sig.

En glad Zumbadansare /A-L

 

Välkomna till en rolig, fartfylld och svettig zumbatermin önskar

Sofia Westlund Englund,
Elke Franckaert Forsberg,
Sandra Sandström och
Elin Rundell licensierade zumbainstruktörer hos DansCenter Sofia Westlund

PRISER 2015

Zumbakort Vuxen
10 ggr 500 kr
Zumbakort Ungdom
15 ggr 500 kr
Zumbakort Ungdom
5 ggr 200 kr
Zumbakort Gold
10 ggr 500 kr
Terminskort
Våren 2015 900kr
Hösten 2015 900kr


Kortet är ej personligt och kan delas med andra på våra samtliga zumba & zumba goldklasser. Vid uppvisande av giltigt zumbakort deltar Du på våra impulzklasser för endast 20 kr. Korten är giltiga under både vår & höst 2015 (vårens terminskort är giltigt under våren 2015 och höstens terminskort är giltigt under hösten 2015).

 


[högst upp på sidan]